Jeneverkaart
Vlaardingen
Gestookt door H. van Toor JZN, 35% alc.
Gestookt van 100% moutwijn, 40% alc.
Likeur van sinaasappel, batavia arak en kruidenextracten, 30% alc.
Likeur, sinaasappel- en appelschillen, 40% alc.
Likeur van karwijzaad op basis van brandewijn, 30% alc.
Likeur van steranijs en anijszaad. Op basis van brandewijn, 30% alc.
Likeur met bladgoud, verschillende kruiden en kandemomzaad, 24,5% alc.
Likeur van bittere sinaasappelschillen, 24% alc.
Likeur van kaneelstokjes en brandewijn, 24,5% alc.
Brandwijn met speculaaskruiden. Historische vissersdrank uit Vlaardingen, 35% alc.
Schiedam
Jonge jenever, extra zacht en toch pittig, 35% alc.
Ambachtelijke jonge graanjenever. Wordt koud geschonken, 35% alc.
Gerijpte graanjenever van eau-de-vie-granen, jeneverbessen en kruiden die volwassen zijn geworden op eiken vaten, 38% alc.
Jenever met 10% moutwijn, 35% alc.
100% Malt wijn, drievoudig gestookte moutwijnjenever naar origineel 17e-eeuws recept. Drie jaar gelagerd op eikenhouten vaten, 40% alc.
Dordrecht
Smaakvolle jenever met een ronde smaak van graan- en
jeneverbessen. In kleine hoeveelheden met de hand gestookt
Mooie smaakvolle jenever met de hand gestookt naar oud
familierecept, 35% alc.
De rijke volle smaak heeft deze jenever te danken aan de grote hoeveelheid moutwijn en een jarenlange rijping op eikenhout, 38% alc.
Door jarenlange rijping nog rijker maar ook zachter, 38% alc.
Een blend van moutwijn van verschillende leeftijden, geurig, puur en eerlijk, 40% alc.
Verschillende moutwijnen, gerijpt op nieuwe en oude eikenhouten vaten, 38% alc.
Gestooktuit 40 verschillende kruiden naar een oud Dordts
kloosterrecept, 40% alc.
Amsterdam
Een 100% jonge graanjenever, gestookt van moutwijn,
graandistillaat, jeneverbessen en kruiden. Fluweel zacht en zeer toegankelijk, 35% alc.
Zeer oude genever, samengesteld uit zeven verschillende
moutwijnen. Gemiddeld nog drie jaar gelagerd op eikehouten
fusten. Aangenaam zachte genever met een ongekende
smaakrijkdom en een uitzonderlijke geur, 42% alc.
Baarle Nassau
Fruitige en verfijnde lichte jenever, 35% alc.
Fruitig en vriendelijk met aantrekkelijke aroma’s, 38% alc.
Ambachtelijk gestookt in roodkopere ketel, 38%
Gelagerd op eikenhouten vaten, zodat de volle ronde smaak
Zich in rust kon ontwikkelen, 38% alc.
Rijke tonen van eiken, zachte toffee met een vleugje zoethout,
35% alc.
Na 12 maanden te hebben gelagerd in eikenhouten vat, is hij met de hand afgevuld in de fles. De korenwijn is niet meer verdund of versneden zodat alle componenten bewaard zijn gebleven, 38% alc.
België
Heldere zuivere graanjenever, 35% alc.
De jenever heeft 5jaar op Amerikaanse eikenhouten vaten
Gerijpt. Kaneel, koriander en citrusfruit zijn een paar smaken
Die u terugvind, 38% alc.
Deze jenever heeft 8 jaar op Amerikaanse eikenhouten vaten
gerijpt. Kaneel en vanille zorgen voor een zoete smaak die een tikje bitter is door de peper, 50% alc.
Na 12 jaar rijping van moutwijn op eikenhouten vaten, mengt
deze meesterstoker dit samen met een distillaat van jeneverbes tot een subliem smaakpalet. Zacht graan met hout, vanille en moutwijn zorgen voor een fluweelzachte smaak, 38% alc.
Creamjenever met room en chocolade, lekker met ijs, 17% alc.
Creamjenever met een unieke smaak, namelijk speculaas! Lekker met ijs, 17% alc.
De nieuwste telg binnen de Filliers familie. Creamjenever met volle room en vanille, 17% alc.
De zachtheid van Wilderen Graanjenever bekoort menig
jeneverliefhebber. De welbekende jeneverbes en een geheim
kruidenpakket zijn plezierig aanwezig in geur en smaak, 32% alc.
Deze Eau de Biere wordt met liefde voor het vak gedistilleerd uit ons bier Triple Kanunnik. Een mooie symbiose tussen brouwen en distilleren, 32% alc.